Maailman innovatiivisin keraaminen pinnoite autoille ja muille ajoneuvoille. Nanoteknologian ja korkealaatuisten raaka-aineiden ansiosta autosi voi kiiltää entistä häikäisevämmin.

Tevo Creations Finland tarjoaa nykyaikaisia ​​ratkaisuja henkilöautojen, kuorma-autojen, limusiinien, moottoripyörien, purjeveneiden ja lentokoneiden huollon ja ylläpidon alalla. Tuotteemme ovat innovatiivisten hankkeiden, ekologisen kemian ja tekniikan yhdistelmä. Keskitymme jatkuvaan kehitykseen jonka ansiosta tuotteemme pysyvät myös tulevaisuudessakin innovatiivisina huippuluokan tasolla

HUIKEITA TULOKSIA S60 KERAAMISELLA PINNOITTEELLA. SUOJAA AUTOASI JOPA 5 VUODEN AJAN. KOIKEILE JA HUOMAA ERO.

Premium-luokan pinnoite BodyGard-S60 kestää rankimmatkin sääolosuhteet ja suojaa tehokkaasti uv-säteilyltä. 

Keraaminen Pinnoite Autolle

Autoille

Suojaa auton maalipintaa lialta, naarmuilta, uv-säteilyltä ja muilta luonnon haittatekijöiltä. Vähentää myös auton ruostumisen riskiä huomattavasti.

Keraaminen Pinnoite Veneelle

Veneille

Veneen peseminen on työlästä hommaa. Keraaminen pinnoite muostaa tehokkaan vettähylkivän ja suojaavan pinnoitteen. Keraaminen pinnoite pidentää veneesi käyttöikää huomattavasti.

Pienkoneille

Innovatiivinen pinnoite suojaa myös lennokkeja ja muodostaa tärkeän hydrofobisen pinnoitteen.

Työkoneille

Loistava ratkaisu työkoneiden suojaamiseen. Työkoneiden pesu helpottuu entisestään keraamisen pinnoitteen ansiosta. Vähentää huoltotoimenpiteitä ja pidentää koneiden käyttöikää.

Tevo Creations pinnoitteet suojavat;

1. Korit
2. Penkit
3. Metallipinnat
4. Muovipinnat

5. Kromipinnat
6. Nahat
7. Vanteet
8. Lasipinnat

Olemme panostaneet myös kuluttajapuolen tuotteisiin. Nämä tuotteet ovat helppokäyttöisiä,  miellyttävän tuoksuisia, erittäin tehokkaita, edullisia ja ympäristöystävällisiä.

Vähittäiskaupan asiakkaiden lisäksi myös muun sektorin asiakkaat ovat olleet vakuuttuneita tuotteiden laadusta ja tehokkuudesta.

Haluaisitko Tevo-tuotteita omaan myymälään tai detailing studioon? Kerromme mielellämme yhteistyön yksityiskohdista.

Tervetuloa Tevo-tuotteiden innovatiiviseen maailmaan!